Tips om in beweging te komen

Op het Grootste Kennisfestival van Nederland in Deventer, hebben we mensen gevraagd om zichzelf en anderen te inspireren. Met zoveel goede sprekers en workshops is het verleidelijk om vooral te luisteren. Echte verandering ontstaat natuurlijk pas als je in beweging komt. Daarom hebben de bezoekers zichzelf en elkaar tips gegeven hoe je in beweging komt.

De leukste tip, afkomstig van InteraktContour, was: “LEEF! Wil je vertrouwd worden? Werk dan zelf ook vanuit vertrouwen en vertrouw de ander!” En hiermee hebben ze een gratis Escape Room gewonnen voor hun team.

Eervolle vermeldingen die ons aan het lachen of denken hebben gezet:

Draai 2 dagen zonder bedrijfsregels. En neem lachend afscheid van de top 3 ‘debiele’ regels. Want het gaat toch goed zo!

Jij bent de baas niet, maar iedereen moet denken van wel.

Blijf altijd een minuut langer dan nodig op de wc zitten.

Alle 192 tips lees je in de presentatie hieronder: