De Digitale Expeditie

Dé manier om online ontmoeting, kennis én verbinding op een speelse wijze te faciliteren.

Online aan de slag

De Expeditie is een online werkvorm waarin mensen en teams op speelse wijze met elkaar en in de inhoud bezig zijn.  waarmee je mensen en teams op een speels manier met de inhoud bezig kan laten zijn. 

Een custom made website neemt de deelnemers op en reis en leidt ze langs opdrachten, puzzels, reflectiemomenten, teamsvergaderingen, of andere activiteiten. De website zorgt voor een coherente, toegankelijke en vooral leuke ervaring.

Dankzij de intuïtieve en duidelijke flow in de website en de opdrachten kunnen de deelnemers in groepjes zelfstandig de ervaring beleven, eventueel met een technische achtervang. Zo kunnen meerdere groepen op hun eigen moment, of tegelijkertijd, de Expeditie beleven.

Op maat

We maken de Expeditie altijd op maat. We bespreken met jullie welke elementen belangrijk zijn en hoe we kunnen bijdragen aan de doelen en de teamspirit kunnen versterken door middel van korte opdrachten en puzzels. We combineren inhoud en fun en zorgen dat herkenbare elementen uit jullie organisatie op ludieke wijze terugkomen gedurende de ervaring. De Expeditie is hét alternatief voor een saaie Teamsvergaderingdag.

Benieuwd hoe dit er voor jouw organisatie uit kan zien? Doe de demo en ervaar de expeditie in het klein!

Liever meteen contact opnemen? Stuur dan een mail naar sharona.ceha@pentascope.nl

De digitale Expeditie is een product van Pentascope.